Hemma igen

Det kändes lite jobbigt att lämna ett 25-gradigt NY, vi hade lätt kunnat stanna några dagar till. Staden kvalar lätt in på topplistan och här kommer vår topplista på ställen:

Bästa frukost – Sebbe röstar nog på Murrays bagels – för deras lax & cream cheese bagel. Jag röstar nog på blåbärspannkakorna på Clinton street bakery.

Bästa lunch – Burgaren från 5 napkin gick inte av för hackor. Och som dumplingälskare var Vanessas dumplings i Chinatown fint. Vi åt oss tokmätta, 2 pers för 10 dollar (tror inte ens vi åt upp allt)

Bästa middagen – Köttet på Striphouse var gudomligt. Avsmakningsmenyn på Spicemarket var fab, 10 rätter för 48 dollars, ett kap.

Bästa shoppingen – Det blev en hel del kassar från Sephora, deras presentboxar är toppen. Uniqlo blev det också ett par kassar ifrån, mycket fina tröjor/koftor till bra priser. Bästa ”önskar-vi-vore-miljonärer”-butik blir Barneys, så mycket snyggt, så mycket dyrt.

Mest överskattatPinkberry, förstår inte hypen glassen är inte ens god.

Mest upp i det blå – Utsikten från den snurrande baren högst upp på Mariott Marquis är fin men varför envisas amerikaner att inreda alla hotell som Finlandsfärjor? Murriga heltäckningsmattor känns inte så 2009. Så i denna klassen vinner helt klart helikopterturen över Manhattan. 25 min med egen helikopter, en fin morgongåva det :)!

Annonser

1 kommentar

Under Resa, Vi tipsar

Ett svar till “Hemma igen

  1. Ping: 28:e dec « Mr & Mrs B

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s