#3. La Neta

För ungefär ett år sedan besökte vi Mexico. Vi tänker ofta på den där första kvällen i Playa del Carmen. Vi satt nere på stranden med varsin Corona, nachos och en salsa på solmogna tomater och mycket koriander, många ljusår från Old El Pasos variant. Att något så enkelt kan vara så gott! Hursomhelst, häromdagen var vi på La Neta, en nyöppnad mexikansk restaurang. Enkla, färgglada träbänkar, plasttallrikar och majsbröd (iställlet för vetemjölsvarianterna vi har i Sverige) gjorde att det kändes rätt genuint. Maten var god men saknade lite styrka. Mer chili åt folket!

Annonser

1 kommentar

Under Vi tipsar

Ett svar till “#3. La Neta

  1. Ping: 4/10 – Kanelbullens dag « Mr & Mrs B

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s