Julen = 3 x middagar

2008 satt vi och lyssnade på reggae och drack en öl på Caye Calker i Belize. På grillen låg en hummer. I år blev det en betydligt svalare ö, Lidingö. Men grillen var igång den här gången också!

Stora syrran har flyttat ut till Gåshaga och det var där vi var i tre dagar. Perfekt för vanligtvis så brukar vi vara några dagar i Borås och några i KGA och det blir mycket resor hit och dit.

Julafton var traditionell med diverse julrätter som alla hade gjort. Vi bidrog med italiensk sill och revbensspjäll. Ätandet varvades med sällskapsspel och julklappsutdelning som sig bör. I år hade nästan alla rimmat med. Det måste vi fortsätta med. Själv var jag nöjd att kunna rimma gud med världens bästa brud.

På juldagen var det dags för australiensiskt firande med BBQ. Två tappra grillare stod i snöstorm och vände kalventrecôter. På bordet fanns välkylda Fosters. Allt smakade grymt men Sydney kändes ganska långt bort.

Så kom annandagen och nu var det dags för mer ätande, denna gången kalkon. Gott det med såklart. Allt som allt, en fin jul med mycket mat, snö umgänge med familjen, som det ska vara.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s