#9. Kungsholmen

Igår körde restaurang Kungsholmen en halva priset kampanj (p.g.a. det brann tidigare i höstas), då gäller det att passa på! Kvällen till ära hade vi fint sällskap av Anders och Malin.  Stället har en blandad meny så man kan beställa från 6 olika kök därför finns det alltid något som passar alla.

Till förrätt blev det en kantarellsoppa och vietnamesisk biffsallad. Sen blev det det tonfiskburgare och kalvschnitzel. Vi avslutade med att dela på en Creme Brulée. Allt smakade bra, som vanligt faktiskt på Kungsholmen. De håller en hög jämn klass, det enda man kan klaga på är att servicen kan vara lite långsam och att det ofta blir garderobs/toalettkö pga stället tar så mycket folk. Men detta är ett ställe vi alltid återkommer till.

Vietnamesisk biffsallad

Annonser

Lämna en kommentar

Under Vi tipsar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s