Biokväll och soppa

Vi hade ett besök kvar på vårt biokort så måndagen blev biokväll. Valet föll på Sin nombre, en film om mexikanska gäng och en ung tjej från Honduras som flyr med sin far och farbror till USA. En vackert gjord film med storslagna vyer men mycket ondska. Mycket bra, se den!

Efter filmen tog vi en promenad genom vinter-Stockholm till Sibiriska soppköket på Roslagsgatan. För att äta, just det, en soppa! Sibiriska är ett litet hål i väggen med kanske 15 sittplatser. Det finns alltid minst ett tiotal soppor att välja på, allt från fisk, veggo till kött. Valet den här gången föll på en apelsinkycklingsoppa och en chorizosoppa. Till det en korg full med bröd och färskost med mycket vitlök och örter. Gott och mysigt!

Annonser

Lämna en kommentar

Under Vi tipsar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s