En vecka full med nya grejer

Inte sedan jag opererade in en ny kula i axeln och faktiskt inte 4 år innan det heller så totalt sett 7 år sedan, har jag spelat tennis. En sport jag har älskat i hela mitt liv. Det är faktiskt min andra sport efter fotboll. Eftersom Australian Open var igång så tackade jag ja när J frågade om vi skulle lira.

Fick låna ett rack av honom, för man är visst ingen tennisspelare om man inte har ett fodral där det minst får plats två rack. De första slagen kändes kanon och i slutet av timmen vågade jag till och med ta i lite extra. Ser redan fram emot det röda gruset på sommaren.

Tennis var det som sagt 7 år sedan jag spelade, men det finns något jag har undvikit i 21 år och det är slalom. Anna har tjatat som en galning sedan vi blev tillsammans och jag har hela tiden lyckats prata mig ur situationen. Jag har hela tiden lovat att snart snart. De senaste månaderna har jag iaf köpt på mig grejer för att vara redo så när Hanna och Jonte frågade om vi skulle med upp till Kungsberget så tackade vi ja och det är jag väldigt tacksam för.

Efter att ha hyrt skidor och betalat liftkort så stod man där i kön till det första hindret – liften! Valde vänster sida så man kunde hålla i sig med högerhand och klarade mig hela vägen upp utan att ramla och när man väl är upp så borde man väl komma ner intalade jag mig själv. De andra fick följa med mig í en röd backe som slutade i en grön. Alltså en enkel start, men redan i tredje åket så lurade Hanna ner mig i en svart pist. Jag dog inte. 

Så bli inte allt för förvånade om det blir en resa till Alperna nästa år.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s