Pub quiz på Southside

Det började med att Nellie hade en middag hemma hos sig och sen gick för att träffa några vänner till henne på Southside vid Zinken. Där har de nämligen quiz night varje torsdag. Efter två pints var det igång och efter 3 lätta frågor så var självförtroendet i topp. Det skulle sluta tvärtom.

En quiz består av två delar. Man ska svara på 15 x 2 frågor och så har de något som heter bonusfrågor där man kan vinna drinkar i baren.  Den första torsdagen gick sådär med hälften rätt, men redan veckan efter var jag där igen.

Den här gången hade jag med mig Anna och hennes arbetskompis Mirjam + Jeppe. Ett noga utvalt gäng där alla hade sina favoritämnen. Vi skulle krossa allt motstånd. Även den här gången så började det bra och på de 4 första så hade vi bara fel på vilken färg en 20 eurosedel har. Har aldrig mindre än 50-lappar. Sen blev det jättesvårt och eftersom vi vägrade googla fram något med telefonerna som jag är säker på att alla andra gör så slutade även den här torsdagen med ett nederlag. Anna vann dock en bonusdrink så det är iaf en start. När vi gick därifrån så lovade vi varann att snart ta revansch igen.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Information, Vi tipsar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s