#10. Himlen därtill

Det här stället är värt ett eget inlägg. Eftersom Anna visste vart vi skulle så hade hon redan kollat in vad hon ville ha på matsedeln. Jag vill alltid ha allt så därför är avsmakningsmenyn en perfekt mix.  Efter ett glas bubbel så gick Anna med på menyn om hon kunde få en extra dessert istället för ostarna och det gick självklart bra.

Först fick vi en extra rätt som inte stod med på menyn.

– Det var lite löjrom + en råräka med rätticka och blomkålscreme. En utmärkt start på kvällen. 3,5 poäng
Kalvbräss med tre sorters svampar. 3,5 av mig och 1 av Anna
– Fänkålseldad helleflunda med hummer/pillgrimsmussla och kungskrabba 4 poäng
Hängmörad Oxrygg med sifonerad potatis och oxsvans och för er som inte har testat den här rätten. Gör det. Vilka smaker och oxsvansen var det som mest förvånade. Det måste jag äta mer av. 5 poäng
– Sen var det dags för kvällens andra extra rätt som var en persikodessert, som enligt mig var lite för kall. Passade dock isvinet som de serverade till. 2 poäng
– Ingen meny utan lite choklad så Anna började le när de bar ut kvällens 6:e rätt som var en mörk chokladbavaroise.  3 poäng
– Kvällens godaste dessert var den sista. Lakritsmaräng med skogshallon som hade en smak som fick mig tillbaka till de Värmländska skogarna när jag var 10 år. Mumsmums 4 poäng

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Vi tipsar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s