A soulful evening

I veckan fick jag ett telefonsamtal. Det var ett nummer jag inte kände igen så jag stod i valet och kvalet om jag skulle svara eller inte. Det var ju säkert någon som ringt fel. Jag svarade och tur var väl det för jag vann ett pris! För ett tag sedan skickade jag in en slogan som om jag inte minns fel var ett riktigt lågvattenmärke och nödrim. Detta rim gav mig en 3-rätters middag för två personer på Pontus by the sea. Vi laddade upp innan med en drink på Bar rouge, trevligt ställe, rekommenderas! Sedan halkade vi ner mot Skeppsbron. Menyn bestod av en jordärtskockssoppa med bacon och krutonger, sedan kom en majskyckling med potatispuré och shiitake. Middagen avrundades med en äppelkaka.
 

Tyvärr ingick inte dryck i priset men vi köpte till ett vinpaket. Middagen var helt ok om än liten ljummen och kanske inte lagad med stora doser kärlek. Men men, det var ju gratis.

Efter middagen underhöll ”big big world-Emilia” och ”Idol-Daniel Lindström” med gamla soulklassiker. Emilia var sockersöt och charmade alla och Daniel sjöng riktigt bra. Så showen var nog över förväntan (å andra sidan hade vi nog inga förväntningar alls). Summa sumarum, en trevlig kväll!

Annonser

Lämna en kommentar

Under Vi tipsar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s