Föräldrahelg

I helgen var det dags för föräldrahelg. I julas fick bådas våra föräldrar en stockholmshelg i julklapp. Vi startade på fredagen med middag hemma hos oss. Vi firade mamma Y:s pension med snittar och bubbel. Sedan blev det fiskspett med sötpotatispuré och mangosalsa, gott om jag får säga det själv. Sedan blev det rabarberkompott med vit chokladmousse. Kvällen avslutades med en hård kamp i Buzz. Tror vi vann några ronder var.

På lördagen var det dags för kultur – Pygmalion på Dramaten. Vi hade nog inga förväntningar alls egentligen men den var riktigt rolig. Alexandra Rapaport spelade förorts/kickersbrud på ”Rosengårdsskånska”, underhållande! Kulturella aktiviteterna fortsatte på Råsunda (för Sebbes del) och Nordiska muséet (för fam Johanssons del). På kvällen blev det middag på El Diablo, eget inlägg om det. En trevlig helg!

Annonser

Lämna en kommentar

Under Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s