#15. El Diablo

I lördags tog vi med våra föräldrar till El Diablo på Kungsholmen. Ett mycket bra val skulle det visa sig! Vi kom inte till bords förrän 20min efter bokad tid men det förläts snabbt av en liten ammis, crème ninon och gott bröd. Förätterna delade in bordet i två läger, pepparstekt tonfisk med pumpapuré mot fänkålsgravad ren med västerbottenost. Båda läger var övertygade om att de valt rätt. Ett gott betyg med andra ord!

Huvudrätterna höll samma höga standard. Den knaperstekta grisen med jordärtkocksskum gjorde halva sällskapet saliga. Mamma I var supernöjd med sin lammfilé med majskräm och undertecknad njöt av sin perfekt stekta hjortfilé med karljohansvamp och svartrötter. Portionerna var väl tilltagna för att vara finare krog så det fanns tyvärr inte plats för dessert. Så vi måste nog gå tillbaka igen…

Annonser

Lämna en kommentar

Under Vi tipsar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s