3 pinnar och 1 konsert

Igår begav vi oss mot Gamla Stan och Temple Bar. Detta är inget ställe man väljer för kulinariska upplevelser utan hit går man när man vill se Elfsborg spela boll i sällskap av andra exilguliganer. Maten var knappt ätbar, en ceasarsallad med blöta krutonger, blöt kyckling (läs Liedl´s billigaste injicerad med 85% vatten) och en dressing som smakade disktrasa. Men vad gör väl det när Elfsborg tog 3 fina poäng? Vinst med 3-1 gjorde både mig och gamblern i familjen glada. Skönast av allt var nog att slippa sällskap av blåränder…

Efter matchen tågade vi, med sällskap av Angel mot Debaser Slussen. Monty (som sjöng på vårt bröllop) stod för kvällens konsert. Monty sjunger numera på svenska men vi var nog ganska eniga om att hans engelska låtar (då som Montt Mardiée) är snäppet bättre. Vi blev dock rätt blidkade då sista numret var Gloria, låten som sjöngs på bröllopet. Tårvarning :). En bra kväll helt enkelt!

Annonser

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s