Årets första glass


Igår var det en härlig söndag och Anna lurade ut mig på helgpromenad mitt i all sport. Man blir trött av att gå och då behöver man ny energi. Solen var framme och vi bestämde oss för att testa två ny glassar. Jag hade länge sett fram emot en Magnum Gold. Allt verkade så rätt Vaniljglass med virvlar av utsökt kolasås med havssalt, doppad i krispig mjölkchoklad med ett gyllene överdrag…. mumsmums

men efter några bett var jag inte så säker. Helt ok glass, men nästa gång ska jag vänta så att glassen smälter lite. Anna tog en megastor bröllopsglass som såg himla god ut, men eftersom jag inte fick smaka kan jag inte ge något betyg. Mellan alla bett så tyckte jag mig höra att den fick en fyra. Tror iaf det kommer bli väldigt mycket glass under sommaren

Annonser

Lämna en kommentar

Under Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s