Hummer & champagne

Med bara en halvtimmes försening rullade vi in på Borås central i ersättningsbuss (finns det någon gång det inte är ”tåg framför” på SJ:s räls?). Det var dags för gourmethelg! Det bjöds på bubbel, kronärtskockssoppa, gratinerad hummer, halstrad tonfisk och glass med kanderade valnötter och mörk chokladsås. Och mera bubbel. Ludde valde champagne med omsorg, en riktigt konnässör.

Lördagen inleddes med champagnefrukost och så småningom en promenad i vårvädret ner till centrum för lunch.

På kvällen blev det en överraskning, magishow med Joe Labero (och vi knäckte nog en skumpa där innan med…). Kvällen avslutades med finfina skaldjur och fiskar. En helg med god mat, mycket champagne och mycket mys helt enkelt!

Annonser

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s