En helt vanlig söndag i Solna

Avsparken vad redan 12:30 så jag försökte ligga kvar i sängen så länge som möjligt för jag kände ångesten i hela kroppen. Det var idag det skulle vända för inte fasen kunde vi förlora mot Djurgården som knappt har något försvar, men vem skulle göra målen. Det var det som var den stora frågan?

Hann knappt sätta mig till rätta på Östra övre innan Självmål skulle bli svaret på frågan. Solen var framme och AIK spelade helt ok. Sen att domaren missade en solklar straff gjorde inte så mycket eftersom man var ganska säker på 3 poäng. Det är man ju ganska ofta som AIK:are. Minuten senare gjorde Maanoja ytterligare ett misstag och sen var dagen förstörd. Självklart gjorde Oremo 1-2.

Det gjorde att vi fick besök av hela Stockholms poliskår under 4 timmar.  Den enda som var lite glad var Mirre som höll på båda lagen.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s