Störst av allt är kärleken

I hela mitt liv så har jag älskat våran kungafamilj. Igår var det äntligen dags för ett prinsessbröllop här i Sverige. Jag och Anna gjorde oss Kungligt snygga och åkte in till Kungsan och gick mest och kände av stämningen. Vandrade upp mot slottet där det sista fixades till. Sen letade vi ut en bra plats att stå på när de senare skulle åka häst och vagn genom staden.

Vigseln tittade vi på utanför Operan med 10 000 andra. Vilken stämning. Det var applåder och åhhh:anden så fort något fint visades på storbildsskärmen. Underbar stämning. När prins Daniel och Viktoria gick ur kyrkan sprang vi bort till Kungsgatan och för att stå och vinka. 

Efter det fort bort till Skeppsholmen för att kolla in när slupen transporterade paret till slottet. När alla gick inför att äta middag så åkte vi hem till Solna för att kolla vidare på festen genom TV:n

Annonser

Lämna en kommentar

Under Stor händelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s