Midsommar!

Årets midsommar firades i stan och Stockholm visade sig från sin allra bästa sida. Solen var på strålande humör och det dukades upp till lunch på Långholmen. Sillar, potatis, lax, köttbullar och annat gott fanns på bordet (jorå Mirjam å Jeppe hade hyrt bord dagen till ära). Någon liten snaps åkte också ner. På kvällen blev det grillning hos M & J vid Hornstull, sen en rolig quiz (som Sebbes lag vann så han var nöjd). Sen vandrade vi över Västerbron i sommarnatten och konstaterade som vanligt att vi nog bor i världens vackraste stad.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s