#18. Magnus och Magnus

Den 2:e juli tog vi tåget mot Göteborg för att gå på bröllop dagen efter. Detta var första dagen på vår 1 veckas sommarsemester så vi drog till med en middag på Magnus och Magnus. De har en mysig innergård där vi inledde med lite champagne i baren innan vi fick ett bord. Sen blev det en 4-rätters middag med vinpaket. Kvällens bästa rätt var helt klart den vita sparrisen med kantareller, pata negra och surdegskrutonger, 5plus! Sen kom det gazpacho med havkräfta, angusbiff med potatiskaka och jordgubbar med vaniljmascarpone. Mums! En liten calva på det och en långsam promenad till hotellet i sommarnatten. Livet är till för att njutas av! Gärna med sommar, värme, god mat och dryck.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Vi tipsar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s