Anders <3 Malin

I lördags var det dags för sommarens tredje bröllop. Jag och Anna åkte upp till Hällefors redan en dag innan bröllopet för att hjälpa paret med de sista grejerna.  Anders mötte upp och vi lifta med ut till Folkets park och när vi såg det så förstod vi varför de hade valt just den platsen.

På kvällen så överraskade de oss med en kväll på Bredsjö Herrgård. Där bjöds det på 5-rätters och underbart sällskap.

Sen var det dags för den stora dagen. Det var en hel del som skulle fixas innan det var dags för att byta ringar. Klockan 15:00 skulle bussen med gäster köras ut till vigselplatsen. Platsen var som gjord för att gifta sig på. De svarade ja och gick ut till Äntligen på väg och alla var glada.

Eftersom jag var toastmaster så kan man säga att mitt arbete började när vi kom tillbaka till folkets park. Fick ett himla trevligt bord och rätterna och talen rullade på precis som det ska. Det var en kväll som gick i kärlekens tecken. Bröllopsparet stannade kvar till 05:00. Ett gott tecken på en lyckad fest.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Stor händelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s