#20. Stikki Nikki

Vid Tegelbacken nedanför Sheraton hotell ligger en liten halvhemlig kiosk som kanske har stans bästa glass! Det är ju inget ställe man vanligen passerar om man inte en gång testat deras glass. Stikki Nikki heter stället och glassen tillverkas helt utan artificiella ämnen. Inga konstigheter, bara ren frukt och choklad och den är dessutom ekologisk. Och det bästa, den smakar helt fantastiskt! Igår blev det en björnbärsglass för mig och en apelsinchoklad för Sebbe. Smakerna ändras lite från dag till dag men du hittar garanterat något gott!

Annonser

Lämna en kommentar

Under Information, Vi tipsar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s