Bio och häng i parken

I lördags kväll var vi på bio och såg Inception. En film om drömmar, eller kanske en dröm i drömmen. Filmen ger helt klart upphov till en del funderingar à la Platons grottliknelse och den numera klassiska boken Sofis värld. Samtidigt är det en storfilm i Hollywoodformat med Di Caprio i huvudrollen och en å annan actionscen. Sevärd? Absolut! Efter filmen blev det häng på Hannas och Jontes balkong runt kroken, mysig avslutning på lördagnatten.

Idag var det tänkt att vi skulle gå på museum men när vi vaknade sken solen stort och termometern visade 23 grader i skuggan. Vi tog istället till Vurma på Kungsholmen för frukost/lunch. Där blev det en härlig sallad och grillad smörgås. Trevlig personal, hyfsade priser och goda grejer, helt klart värt ett besök!

Sen fick en fin liten påse följa med till Rålis.

Vi lade oss i gräset, drack kaffe, vilade och läste bok.

Och i påsen fanns världens godaste blåbärs- och kardemummabullar.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Information, Vi tipsar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s