Arrive en Paris

Vid 13-snåret i fredags landade vi på Charles de Gaulle (för övrigt en extremt trist flygplats). Efter lite pendeltåg och Metro checkade vi in på hotell Acte V i latinkvarteren. Les Julins välkomnade oss med bubbel sen var vi redo att göra stan. Vi beundrade Notre Dame, kollade in Centre Pompidou och tog en titt på La Fayette. Dagen avslutades med middag med på Kong, en asiatisk restaurang med häftig Philippe Starck-inredning (och där SATC-Carrie ätit i ett avsnitt!). Efter några pitstop i Marais hamnade vi på La Perle där det enligt flera bloggar/sajter skulle vimla av fashionistas/modeller. Kändes mer som att vi var de snyggaste på stället men det är ju rätt ok det med :)!

Annonser

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s