Dimanche

På söndagar är nästan alla affärer stängda i Paris så vi ägnade dagen åt strosande och att checka av sevärdheter. Efter en frukost vid kanal St Martin tog vi oss bort till Monmartre och tog linbanan upp till Sacre Coeur. Vi beundrade katedralen, satt i trappan och tittade ut över Paris och blev roade av gatuartister. Framåt kvällen blev det middag i latinkvarteren med klassiker som gåslever, sniglar, entrecôte och crème brûlée, gott och förhållandevis billigt. Många kvarterskrogar/brasserier har färdiga menyer med ett par rätter att välja mellan för 20-25 euro. Kvällen avslutades med att åka upp i Eiffeltornet, ett härligt sätt att avnjuta Paris by night!

Annonser

Lämna en kommentar

Under Information, Resa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s