Kräftskiva på Lidingö

Igår var det dags att ta tåget ut till ön för syrran och Dan hade styrt upp en kräftskiva. Det var en himla massa kända ansikten som man inte hade sett på länge så det blev en hel del vad gör du/ni nuförtiden.

Det var seriöst uppstyrt med partytält, hattar och sånghäften. Precis som det ska vara. Vi hade planer på att ta det lugnt, men när folk började sjunga och nubben var kall så var det bara Anna som lyckades följa planen. När den fjärde hade runnit ner tyckte jag att det var lika bra att spela ut hela registret så det blev ”En värmlandspöjk han kan”. En låt som uppskattades enormt mycket.

Sen var det dags för bad. Det var tredje gången gillt kan man säga. När vi hade BBQ på juldagen nämde jag något om det, men då snöade det och för någon månad sedan så var det sommarens kallaste dag. Igår skulle inget kunna stoppa. Anna tyckte dock det var onödigt, men eftersom Dan hade påminnt mig så blev det nästan som en utmaning och en kille kan aldrig banga en utmaning. Något som inte en tjej kan förstå. I kom jag iaf, men upp var svårare. Bryggan var för hög och saknade trappa så jag tog mig ”smidigt” upp i en båt först.

Tack för en himla trevlig kväll

Lämna en kommentar

Under Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s