Midnattsloppet

Klockan 22.40 den 14/8 gick starten för oss i grupp 7 (speakern kallade oss partygruppen) i Midnattsloppet. Jag och kollegan stod i fållan, laddade till tusen och dansade glatt med i Robyns ”Dancing on my own”. Vi dansade inte så länge, efter någon kilometer dröp svetten och Stockholm kändes som Bangkok. Det var varmt, kvavt och fuktigt men härligt! Orkestrar spelade, discoljusen blinkade och folk hejade glatt på. I mördarbacken upp till Sofia kyrka hade man gjort en allé av marschaller, vackert! På upploppet meddelade speakern att de som ville in under timmen skulle snabba på lite. Jag spurtade.  59.51 ha!

Muggarna var slut så det bjöds inte på vatten (WTF!!) men en liten medalj med Hammarbylogga på (WTF igen) fick man. Det var tungt, tungt men ganska kul. Tror jag fick mersmak. Med svalare temperatur och mindre grymma backar borde man kunna kapa några minuter…

Annonser

1 kommentar

Under Stor händelse

Ett svar till “Midnattsloppet

  1. Eva

    Jösses så bra vi klädde i gult! Bättre än förväntat faktiskt. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s