#22 Jin & Peeters

Idag tog vi en promenad in till Kungsholmen för att testa det relativt nyöppnade Jin & Peeters. Stället ägs av en japanska och en belgare och här äter man därför dumplings och belgiska våfflor. Sen har de grillad kyckling också, vilket land det nu ska representera. Hursomhelst, vi beställde 8 dumplings att dela på till förrätt sedan en nygrillad kyckling med bröd och sallad. Dumplingsen var goda men inte de bästa vi ätit i stan (caféet vid Solnas busstorg ligger konsigt nog i topp på den listan). Kycklingen var saftig och hade fint knaprigt skinn, många godare än den som grillas på ICA. Vi testade aldrig våfflorna, de såg rätt trista ut när de endast serverades med grädde från sprayflaska. Stället var ändå rätt trevligt, endast ett långbord för alla gäster fanns inomhus så man kunde inte undvika att höra bordsgrannarnas konverationer. Hörde att killen bredvid sopsorterade sina ”flärpar” på mjölkpaketen. Alltså dom man river av, han diskade dem och sorterade dem. Spännande.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s