2xMirre

Idag var det äntligen dags att få träffa Ture Tiger och hans föräldrar Mirjam & Jeppe. Vi lunchade på söder-Vurma  och hade det fint i solen. Ture sov mest men tvingades upp en stund så att vi fick spana in honom ordentligt. Hann knappt hålla honom i 15 sek förrän jag fick en tillsägelse av en pappa (?) två bord bort att jag skulle akta bebisen för solen. My god! Hade lust att säga till honom att han inte borde fika för han var lite småfet. Så om Ture får solsting är det mitt fel. Jag är en mycket oansvarig vuxen människa. Frånsett denna lilla fadäs var det en trevlig lunch i solen.

På eftermiddagen fick vi besök av lill-Mirjam. Jag tror hon är Elfsborgare. När Häcken gjorde mål grinade hon. När Avdic kvitterade blev hon lugn igen. Sen blev hon ledsen igen när Djurgården gjorde mål i nästa match. Bra val av Mirre måste jag säga. Sebbe gjorde skitgod blåbärspaj, mmm.

1 kommentar

Under Uncategorized

Ett svar till “2xMirre

  1. Oj jag hörde aldrig när den pappan sa till dig. I såna fall hade jag nog sagt nåt.Tack för den fina Tiger dräkten. Vi har använt den i veckan. Ska ta en bild och lägga upp den på bloggen. Kanske klämmer ner Ture i den på fredag så du får se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s