Popaganda

I helgen var det festivaldags, närmare bestämt Popaganda. Vi inledde helgen med Jonathan Johansson kl 16.30 på fredag eftermiddag, solen sken, vackert!

Några ljumna öl i plastflaskor senare dök Sebbe upp lagom till Familjen (han hade för övrigt lyssnat in sig till Maskinen och blev lite förvånad när han inte kände igen låtarna). Vi köade till bajamajor, till thaimaten på Krubb-a-dubb och lyssnade på söta Ellie Goulding. Vi tittade på indiekids och folk med sköna stilar och lyssnade på Belle och Sebastian. Kvällen avslutades med bästa Robyn. Publiken dansade och formade händerna till hjärtan till Heartbeat, fint!

Efter en finfin husmanslunch hos Julins på lördagen åkte vi återigen mot Eriksdalsbadet för att se Hästpojken. Han verkade lite full och förvirrad (som vanligt) men vi satt skönt i solen och trallade med till Caligula.

Sen stod Konstsim på programmet. Några män i varierande åldrar och kroppsform dök i bassängen i kostym och slips och gjorde formationer. I bland något osynkade men ändå lite roligt och charmigt. Sen var det dags för Shout out louds, mycket bra!

Vi avlsutade festivalhelgen med efterfest hos Angel med våfflor, blåbärsshots och ett antal ”önska låt på Spotify-varv”. En bra helg. Nu fotboll.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s