Ett år som gifta

Idag är det ett år sedan vi gifte oss. Jag minns det som igår. Känslan i kroppen, den speciella stämningen, skratten, tårarna, den goda maten, våra fina familjer och vänner. Idag fick vi läsa de hälsningar en del av våra gäster skrev till oss. De har legat i tryggt förvar hos Andrea tills nu. Vissa fick mig tårögd, vissa fick mig full i skratt (några av gästerna räknade visst med att ha blivit bisexuella sambos i Vasastan med två hundar vid detta laget). Någon hade skrivit ett rim om ”Sebastian och Sara och hennes tiara”. Vet inte riktigt vem som kan ha glömt vems bröllop de var på. Eller om det var någon slags freudiansk felskrivning? Ska jag vara orolig? Hur som helst blir jag mest alldeles varm i kroppen när jag tänker tillbaka på vår fina, underbara, alldeles fantastiska dag där på Lovik.

Lämna en kommentar

Under Stor händelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s