En månad kvar till Sydamerika

Om en månad så åker vi iväg till Sydamerika för 6 veckor. Ni kan bara gissa hur länge vi har räknat ner. Det var tack vare den här resan man kunde jobba hela sommaren.

Igår hade STA en inspirationskväll. Vi har nämligen bokat resan via dem. STA är väl mest känt för att sälja resor till studenter, men deras nya slogan är unga vuxna och det är väl där jag ser oss. Under gårdagen så pratades det om Transibiriska som vi redan har gjort och att bo så billigt som möjligt i Australien. Även det är något vi har testat på när man trivdes i tält och i bilar. Som sista föreläsare var det en kille från GAP Adventure. Han åkte runt hela världen och var guide på äventyrsresor. Något av ett drömyrke för mig. Han pratade varmt om Buenos Aires och det är den staden vi landar i 27:e oktober. 6 veckor senare flyger  vi hem från Rio

Lämna en kommentar

Under Resa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s