Modeblogg

Om det här hade varit en modeblogg så hade ganska många inlägg sett ut så här.

Idag när jag vaknade så kände jag direkt att jag hade lust och shoppa. Det är tur att det inte händer så ofta för då hade jag behövt att ha två jobb. Hade redan kollat in ett par skor plus att Anna var med så det skulle bli enkelt trodde jag, men har man så stora fötter som jag så blir inget enkelt. På de tre första ställena så var storlek 44 den största och eftersom jag har 45 så var det bara och gå vidare. Till slut så fann jag dem och när jag provade dem så var det som ha på sig ett par tofflor. Sen skulle jag bara förbi The Terrace eftersom de hade 25% till alla som är medlemmar i AIK, men konstigt nog hade de stängt.

Så det blev en tur in på PUB som bara blir bättre och bättre. Idag hittade jag min vinterjacka som får mig att längta till snön. Har aldrig hänt tidigare. Är grymt nöjd med dagen

Två stora kassar

Två stora kassar

Vad kan gömma sig här i?

Vad kan gömma sig här i?

De perfekta skorna

En jacka jag inte kommer frysa i

1 kommentar

Under Information

Ett svar till “Modeblogg

  1. Bra jobbat, skitsnygga grejer =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s