En helg full med släkt

Kan man avsluta en vecka bättre än att umgås med nära och kära? Det var iaf vad vi gjorde. H&K och lille Ludde kom över på middag i fredags. Eftersom vi inte träffar varann så himla ofta blir man grymt förvånad över hur snabbt en liten kille växer. Hans nya trix var stå och gå med hjälp. Nästa gång kommer han kunna prata. nu blev han kär i en nyckelring och jag kan förstå honom eftersom följande märke prydde den.

Eftersom jag har jobbat väldigt mycket så hade Anna varit tvungen att visa sina proffesionella skills i köket. Det var kalventrecôte, pepparhalstrad lax och till slut, för alla goda middagar slutar med efterrätt, ingefärsglass.

I lördags var det våran tur att bli bjudna till Lidingö för en Björndahlsträff. Lillis som snart ska flytta till Australien med sin man Andy stod för maten, medan lille Mirre visade upp sina senaste trix. Sitta upp helt själv. Efter en enormt god anka så höll Andy ett tal till lillis och det gjorde mig ännu mer säker på att det är forever och att de kommer få sjukt kul i Oz.

Annonser

2 kommentarer

Under Information

2 svar till “En helg full med släkt

  1. Eva

    Ser bra ut det där Anna! 🙂

  2. Åh både lilla Mirre och lilla Ludde är sjukt söta. Galet att dom växer så fort. Man vill trycka på pause ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s