Skaldjursfrossa

Vi hade ett uppdrag, att bjuda makarna Julin på kräftskiva i augusti. Vi råkar visst vara väldigt upptagna allihopa för det hann bli oktober innan vi fick till det. Oktober är ju inte direkt kräftskivesäsong men månader med R i ska man äta skaldjur så det gjorde vi. Det dracks bubbel och frossades i havkräftor, krabba, hummer och räkor. Jag lyckades tom  nästan omvända de värmländska inbitna insjökräftfolket till att inse storheten med saltvattens dito. Yummie!

Annonser

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s