Argentina och maten

I Argentina äter man kött, empanadas och dulce de leche. En bife de chorizo är ingen korv utan en finfin köttbit som lätt slinker ner med lite chimichurri (typ hackade örter i olivolja) och ett glas Malbec.
Empanadas är piroger som finns med flera olika fyllningar. Bäst hittills var dom på restaurang Cumana.
Det här med dulce de leche är ett kapitel för sig. Ibland har det en egen rubrik i menyn. Dulce de leche med glass, dulce de leche med frukt, dulce de leche med brylépudding osv.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Resa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s