On the top of the world

Vi har en förkärlek till att se städer från ovan. Man får liksom ett annat perspektiv på hur allt är uppbyggt när man tittar ner på allt som rör sig där nere.  Staden är enorm med sina dryga 20 miljoner invånare. Staden är lika stort som hela Belgien.

Igår var planen att åka upp till våning 47 och besöka Terraco Italia och ta en caiprinha. Efter 20 minuter så fick vi oväntat skådespel på himlen. Det blev oväder och med det blixtar och dunder. Det var omöjligt och lämna så vi tog oss ner en våning och beställde mat. Ett tecken på att vi verkligen har kommit in i deras dygnsrytm var att förrätten kom in 23:03

Sao paulo i regn

1 kommentar

Under Resa, Restaurang

Ett svar till “On the top of the world

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s