Vila Madelana – Sao Paulo

I Vila Madalena får man inte vila, det krävdes många steg och nya skoskavsblåsor för att kolla in detta område. Eftersom Sao Paulo är lika stort som Belgien och vår gratiskarta har de största vägarna inritade (typ E6:an, möjligtvis Sveavägen) är det lite svårnavigerat emellanåt. Hursomhelst lyckades vi lokalisera området på dagen och tog en taxi tillbaka på kvällen. Målet var Bar Astor. Det var ett trevligt brasserie, köttet var gudomligt och ölen flödade in. Så fort du tömt ett glas kommer ett nytt automatiskt utan att man beställer. Vill du inte ha mer får man helt enkelt hojta stopp. Området var mysigt och fullt av barer och restauranger så vi tog en runda och drack Brahma och Caipirinhas.

Imorgon bär det av mot beachen igen. Våra fötter behöver vila.

Lämna en kommentar

Under Resa, Restaurang

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s