Gustavo Adolfo

Igar nar vi stod pa busstationen kom en tjusig dam fram till oss borjade prata. Hon sag piffig ut, pratade engelska dessutom och undrade var vi kom ifran. Nar vi svarade Sverige blev hon eld och lagor och borjade prata om att drottning Silvia var brasilianska. Hon berattade aven om att hon mindes nar Brasilien vann fotbolls-VM i Sverige 1958 och att hon tyckte att davarande kungen, Gustav Adolf  hade sa vackert namn att hon senare dopt sin son efter honom. Hennes son, Gustavo Adolfo var nu 43 ar. Fin historia!

Lämna en kommentar

Under Resa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s