Mörkt I djungeln

Ibland blir det inte som man har tänkt sig. Imorse åkte vi ifrån ett mulet Sao Paulo för att komma till drömstränderna vid Ubutuba. Bussen fick åka på serpentinvägar genom djungeln ner mot staden. Molnen låg som bomull över topparna.

Bussstationen var ett skjul och där stod det inte några hostel/hotellägare som väntade på oss. Vi såg nog lagom vilsna ut när en man kommer fram och pratar till oss på portugisiska, som tur var kunde hans fru hyfsad engelska. Det slutade med att vi fick lift till deras ställe. För självklart hade de ett hostel. Det ligger någon mil utanför staden och det är beckmörkt utanför vårat rum. Det enda som hörs är djungelns alla djur.

Imorgon ser vi fram emot och se hur stranden ser ut. Ägaren var tydligen surfinstruktör så vi kanske ger det ett försök.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s