Sebbe ”The lifesaver”

Räddade faktiskt ett liv igår. Inte varje dag man kan gå och lägga sig och ha den känslan i kroppen.

Hade liggat och pressat mig svettig under parasollet och gick i vattnet för att kyla ner mig. Nu blir det inte mycket till nerkylning eftersom vattnet är nästan lika varmt som luften. Hade liggat i och plaskat ett tag när jag upptäcker en tjej som åker upp och ner lite längre ut. Min första tanke är att det är någon slags lek, men jag märker snart att stunderna under vattenytan blir längre och längre. Snabb som en delfin var man där och dök ner och drog upp tjejen. Försökte komma ihåg vad Knape sa under livräddningslektionen man hade i 2:an.

Vände upp och ner på tjejen och la huvudet över ytan och började simma in mot stranden. Det var då jag märkte att något var fel. Tjejen ville inte alls bli räddad. Hon ville ner under ytan igen, men jag tänkte inte låta någon dö på mitt pass. Till slut så förstod tjejen att jag var starkare än henne och gav upp. När vi väl kom in på stranden så hade den riktiga badvakten vaknat till liv och tog över och pratade henne till rätta på portugisiska.

Så kan också en dag se ut i paradiset.

3 kommentarer

Under Resa, Stor händelse

3 svar till “Sebbe ”The lifesaver”

  1. Ing-Britt Johansson

    Syd-A inget för vegetarianer! Igår blev Jesus 3 m högre i Polen än Rios. Be care out there!LOJ

  2. Angélica

    Stort Sebbe! Vilken insats!

  3. Ing-Britt Johansson

    Bra gjort Sebbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s