Kärlek till Musikhjälpen

Tog ett tag men nu börjar jag landa ifrån resan. Har kommit in i jobblunken och hunnit med min första julfest med nya firman. Det gick inte lika vilt till som det brukade göra på banken, men de här kunde också festa. Speciellt alla 60-åringar som dansa runt och sjöng med i Mikrofonkåt.

Under den senaste veckan har mitt favoritradioprogram, Musikhjälpen. Det har gått dygnet runt så det har inte blivit många timmars sömn. I år samlar de in pengar till kampen mot barnhandel. Grymt viktigt att alla ställer upp och önskar en låt.  Helt underbart och höra alla människors önskningar/historier och vad mycket pengar som skänks.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s