Kulturdag

I helgen var mor och far Johansson på besök vilket resulterade i en kulturdag. Vi inledde på Östasiatiska muséet för att kolla terrakottagubbarna. Det var sjukt mycket folk och man mer eller mindre vallades genom utställningen på led. Det förtog lite av upplevelsen måste jag säga även om det är imponerande att kinserna skulpterade tusentals lergubbar i naturlig storlek för så jäkla många år sedan. Det var inte direkt en nytänkade utställning heller. Föremål i montrar och skyltar med text på. Men det kanske inte ska vara nytänkande när det är 2000 år gammalt.

På kvällen gick vi på Dramaten och såg En familj. Den var lite seg i starten så då då tog jag visst en tupplur. Men den tog sig efter hand och blev ganska underhållande. Marie ”stjärnorna på slottet” Göranzon gjorde en bra huvudroll. Gammeltanten höll låda i 3 timmar.

En liten lergubbe

Lämna en kommentar

Under Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s