Bowling på Marions

Idag mötte vi upp mor & far Björndahl, Andrea, Dan och Mirre för lite bowling på Marions gastro diner. Lag Anna & Sebbe spelade i klass med en 3-åring men vi hade trevligt ändå. Efter den fysiska ansträngningen gick vi en trappa upp för lite käk. Tråkigt nog hade de bara buffé på söndagar. Den var iofs helt ok med chili, crabcakes, burgare, flankstek, lökringar osv men ibland vill man ju hellre ha en burgare för 150kr än att tvingas äta buffé för det dubbla… Sebbe beställde in en extra chokladbanan-millshake för att ha något att bränna bort i gymmet i veckan.

Lämna en kommentar

Under Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s