Pingis på Boulehallen

Igår var det dags för en after work med tjejerna på Boulehallen på söder. Alla utan iPhones med gps gick vilse men efter ett tag var 5 glada tjejer samlade. Boulehallen är mer en fritidsgård för vuxna än en boulehall. Här finns sällskapsspel att låna och inte minst då, ett pingisbord. Vi körde rundpingis, singelmatcher och drack öl. Alla rack såg ut som en arg hund gått lös på dom men kul hade vi! Efter lite drinkar på Vampire bar och burgare på donken klappade vi ihop vid 23.30. Pingis tar på krafterna!

Lämna en kommentar

Under Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s