Bio och tvätt

Herr Julin hade ett gäng bio-biljetter med bäst före datum idag så vi ställde upp som filmtittare. Vad gör man inte för vänner liksom? Dagens val föll på Winters bone som fått finfina recensioner och betyg i var och varannan tidning. Förra veckan var det en ung tjej med alkoholiserade föräldrar som fick ta hand om sin lillebror (Svinalängorna). Denna veckan var det en 17-åring med psykiskt sjuk morsa och en knarkande försvunnen farsa som fick ta hand om sina småsyskon. Undrar hur vi ska följa upp detta tema nästa måndag?

Filmen var väl sådär, hade trots allt högre förväntingar efter alla toppbetyg. Men bra, trovärdiga miljöer och skådisar, alla är kusiner med alla. Är väldigt nyfiken på hur castingen gått till eftersom alla ser inavlade ut på riktigt. Känner man sig nöjd när man får en roll pga att man ser inavlad ut? Den får 3,5 Björnar av mig.

Kvällen avslutades med tvättstugan. Men man kanske ska vara nöjd med att ha en tvättstuga. Och att vi inte bor i ett skjul i  amerikanska obygden bland ett gäng knarkare.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s