#31 Potstickers

I början av januari köpte vi en deal på Let’s deal som gav oss två dumplingsmenyer för 70 kronor på Potstickers. Sedan dess har vi försökt att gå dit och äta vilket var lättare sagt än gjort. Först var det julstängt fram till februari sedan slutade de plötsligt med söndagsöppet. Tredje gången hängde vi på låset en lördag 11.30. Då öppnade dom 12. Fjärde gången var nu i lördags, kl 13.00 och det var öppet!
Vi beställde in 16 dumplings med fläsk, anka, kyckling och lax. Sen ingick det 2 dippsåser och tillbehör, edamame och en menlös nudelsallad. Potstickers marknadsför sina dumplings som att de först steks, sedan ångkokas. Detta var vår favorit i Kina så vi var förväntansfulla!
Tyvärr hade de knappt stekyta. Fläskdumplingsen var goda, kycklingen ok medan ankan och laxen var sådär. Original dippsåsen var för mesig medan en med chili och koriander var bättre. Njae medelmåttigt blev betyget, inget jag skulle betala 108kr för som ordinariepriset var för 8 knyten, dyrt!

Lämna en kommentar

Under Information, Restaurang

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s