Nyagatan och tjejkväll

Krogveckan fortsätter och igår testade jag Nyagatan med Angel och Lotta. Servicen var lite förvirrad och de verkade glömma bort oss ett par gånger men till slut fick vi in blomkålssoppa med percorinotoast att starta med. Den var ok, inte äcklig men ganska menlös, hade gjort den bättre själv :). Sen blev det vildsvinsgryta med västerbottenpuré. Moset var för hårt, smakade inte särskilt mycket västerbotten. Köttbitarna var lite slamsiga och sidfläsket i var inte stekt innan och gjorde sig inte så bra i kokt form. Rårörda lingon till kändes inte heller helt hundra till en tomatbaserad sås. Men servicen var trevlig, rödvinet gott och sällskapet det bästa så vi hade en fin kväll ändå.

Vi tänkte ta en efterrättsglassdrink på Vampire men blev inte insläppta för det var fullt! Galet, trodde inte så många ville ner i en källarbaren ljus solig aprilkväll. Det fick bli en drink på Imperiet istället som smakade bärpaj med grädde, mums mums. En härlig tjejkväll med fina vännerna!

Lämna en kommentar

Under Restaurang

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s