Brunnsviken runt

För att få lite variation bestämde jag och Malin oss för att byta ut ”sjöarna runt” mot Brunnsviken runt. Lite längre, runt 11-12km räknade vi med och jag kittade upp med vätskebälte. Vattenflaskorna läckte och efter 3km fanns bara en liten slurk i en av flaskorna kvar. Men vi njöt av rundan, sprang längst med vattnet, sniffade på häggen och spanade efter Vickan och Danne.

Sen sprang vi fel. Ganska mkt fel. Sicksackade som galningar fram och tillbaka för att hitta en bro som gick över ån. Sprang över stock och sten på snåriga stigar. Sprang i trappor och över berg. Benen blev stumma men på något sätt ändå lite härligt att vara ute i naturen å se nya ställen. Sprang längs med Bergianska, det måste vi kolla in närmare, såg mysigt ut. Efter lite mer än 11km sa dock benen ifrån, de hade fått tillräckligt med terräng. Så resten fick bli promenad, blev säkert 13-14km totalt efter våra utsvävningar. Kände mig som en uttorkad maratonlöpare och jag tror en nagel blev blå. Men jag intalar mig att milen kommer gå skitlätt nu.Vi kommer flyga fram.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s