Bröllop i Trollywood

I lördags var det dags för årets första bröllop, Erol och Carolines. Vi tog tåget ner till Örebro och där väntade Martin och Lisa med bil. V50-gänget sladdade in på Ronnums herrgård en timme innan kyrkklockan skulle slå. Prästen hade lätt platsat på Norra brunn och paret sa ja och lagom till att alla skulle kasta rosblad på dem så hör man något i luften. Det var två JAS-plan som kom i en snygg kombination och gjorde en ”flyby”. Hur coolt som helst.

Upp till herrgården där middagen började. Det blev västerbottenpaj/oxfilé och krusbärssorbet. En himla massa fina tal och våran film blev succé. Efter det så dansade vi oss svettiga tills bandet/DJ:n slutade.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s