# 36 Hello monkey

En ljummen fredagkväll i Göteborg kan man äta på Hello Monkey på Magasinsgatan i Göteborg. Dels för att det är en trevlig gata med fler trevliga barer/restauranger på som Puta madre och Magnus&Magnus. Men också för att dom har dumplings och det är ju nästan alltid gott.

Vi gick all in och beställde deras Monkey Combo. Då fick man först ett gäng sashimi som var väldans god. Otippat nog vann nog  yellow tail fisken med lite hackad chili/koriander på. Tonfisk och lax är såklart aldrig dumt det heller och en liten marinerad shiitake var mums!

Sen kom det in ett lass dumplings. Dom var goda med lite annorlunda fyllningar som sötpotatis och entrecôte. Lite tråkigt var det dock att 4 av 5 sorter var friterade. Blir lite väl mastigt, jag föredrar oftast ångkokta eller stekta+ångkokta (potsickers). Men summa summarum får apan godkänt, mest pga sashimin.

Lämna en kommentar

Under Restaurang

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s