West coast

Några extra dagar ledigt och vi begav oss åt sydväst. Först blev det stopp i Borran för att besöka mor&far Johansson och bror/Kicki/Ludde. Kvällarna ägnades åt god mat och dryck, däremellan hann vi med lite shopping på Lager 157 och en fika med Maria, Niklas och Wille. Wille pratade för fullt. Ludde snackade inte så mycket men sprang glatt runt på gräsmattan och pekade på bilar. Solen sken oväntat nog nästan hela tiden.

På fredagen åkte vi vidare västerut på Göteborg. Vi checkade in på Avalon, softade på takterassen, tog ett dopp i poolen. Trevligt hotell, rekommenderas! Vi hann med en lunch med Frida, Mattias och lille Max, även han sken ikapp med solen

På kvällen blev det tequiladrinkar på Putamadre, trevligt ställe det med! Sen en liten middag, mer om det snart.

 Här kommer lite bilder!

Lämna en kommentar

Under Information, Vi tipsar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s